Кадър Фейсбук, Отровното триоПротестиращи преминаха през цяла София и стигнаха до

...
Кадър Фейсбук, Отровното триоПротестиращи преминаха през цяла София и стигнаха до
Коментари Харесай

Протестно автошествие Да събудим властта мина през София с викове Оставка

Кадър Facebook, Отровното трио

Протестиращи преминаха през цяла София и стигнаха до държавната резиденция " Бояна ", където скандират " Оставка ". Протестно автошествие мина през целия град, организирано от " Отровно трио " под мотото  " Да събудим властта ", оповестява

Арман Бабикян от " Отровното трио " съобщи, че посланието на автошествието е " Да изметем вируса от властта ". По негови думи " вирусът " обитава в Министерския съвет и в държавната резиденция " Бояна ".

" Минаваме маршрута на властта, по който се движи вирусът, който е заразил цялата ни страна към този момент 11 години ", изясни Бабикян. Той акцентира, че протестиращите няма да се откажат от настояването си за оставка. По думите му в автошествието вземат участие към 30-40 коли.

Той уточни, че маршрутът е алегоричен, каквото трябвало да е и пребиваването на хората във властта, написа „ Дневник “.

" Тези хора би трябвало да си дадат сметка, че протичащото се сега в страната ни като пандемия и като филантропична рецесия е най-ясният облик на тяхната власт - безпорядък, безхаберие, корупция и за жалост, гибел ", сподели още Бабикян.

Той дефинира като " жалки " опитите на властта да овладее рецесията с ковид. По негови думи ситуацията е доста ужасно.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР